Vorige Artikel 1 van 6 Volgende

Anti-agecrème met Q10 Rozen

€ 10,75
Het artikel is uitverkocht.

Iedere huid moet verzorgd worden om de elasticiteit te behouden en vroegtijdig verschijnen van rimpels te voorkomen. Deze anti-agecrème met Q10 verzorgt de huid effectief.

In deze goede crème zijn de volgende ingrediënten verwerkt: Q10, dat de elasticiteit van de huid vergroot en rimpels zichtbaar minder diep maakt, een biologisch actief complex dat de huid zacht maakt en vochtig houdt. Het rozenwater in de crème versterkt de huid en olie van de Sheaboom zorgt voor een goede vet- en vochtbalans en maakt de huid zichtbaar jonger. De toegevoegde vitamine E werkt als een sterke anti-oxidant, blokkeert de werking van vrije radicalen en vertraagt het oxidatieproces in de cellen. De Jojaba-olie legt, als het ware, een duurzaam en elastisch laagje over de huid. De olie voedt de huid en beschermt het zonder het normale functioneren van de huid te belemmeren. 

Deze anti-age crème kan elke dag gebruikt worden en wordt verkocht in verpakkingen van 50 ml.

Aanbieding

Probiotic body lotion € 9,95 € 6,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 07-08-2017 - Helaas is de webwinkel belaagd door spam-berichten. Er is inmiddels...  lees meer
  • 18-06-2017 - [url=https://www.youtube.com/watch?v=Sv_wK7AvGmk target="_blank" ]https://www.youtube.com/watch?v=YnwK0aNEDPs[/url] lees meer
  • 17-06-2017 - Vip Download new, Promo Exclusive, Dance Music, Trance,
    House, Techno...  lees meer
Plaats een bericht